Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκινάνε τα έργα ανάπλασης της πλατείας της Αχλάδας
Ξεκινάνε τα έργα ανάπλασης της πλατείας της Αχλάδας PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014
Τα έργα ανάπλασης της πλατείας της Αχλάδας, προϋπολογισμού 245.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Στις εργασίες περιλαμβάνεται η αλλαγή του υπάρχοντος δαπέδου της πλατείας με βιομηχανικό, βαρέως τύπου (κατάλληλο και για πρόσβαση οχημάτων), πλακοστρώσεις με κυβόλιθους, εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, κατασκευή πέργκολας στη βρύση της πλατείας, ράμπας πρόσβασης με στηθαίο ασφαλείας και περίφραξη, τοποθέτηση πλακών όδευσης ΑμεΑ σε όλη την πλατεία, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, κ.α. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με τα συγκεκριμένα έργα ανάπλασης της πλατείας της Αχλάδας, στοχεύουμε στο να αναδείξουμε όλα τα παραδοσιακά στοιχεία ενός ιδιαίτερα γραφικού οικισμού και να τον κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Η Αχλάδα, με την πλούσια ιστορία της και τη σημαντική συμβολή της κατά τις προηγούμενες δεκαετίες στην ανάπτυξη του τόπου μας, θα ξαναβρεί μετά από τις παρεμβάσεις μας την χαμένη της αίγλη και θα γίνει πάλι σημείο αναφοράς για το Μαλεβίζι και όχι μόνο.
Για το διάστημα των εργασιών, ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων του χωριού για την όποια ενόχληση που θα προκύψει και να είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους όσους δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα δε τον τ. αντιδήμαρχο Θέμη Κληρονόμο, τη δημοτική σύμβουλο Εύη Αποστολάκη, τον πρόεδρο της κοινότητας Γιώργο Πεδιώτη, την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ελένη Μαργέτα, τον μηχανικό Μανόλη Γωνιανάκη, όλα τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία μας, καθώς επίσης και τα όλα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA