Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Την Παρασκευή η ενημερωτική εκδήλωση για τον προστάτη αδένα
Την Παρασκευή η ενημερωτική εκδήλωση για τον προστάτη αδένα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014
Στις 6 μ. μ. την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, με τη συμμετοχή της Ουρολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ και υπό την αιγίδα του δήμου Μαλεβιζίου, σχετικά με τις ουρολογικές παθήσεις.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας ουρολογικών παθήσεων με στόχο να ενημερωθούν, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για τις παθήσεις του προστάτη αδένα και η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ) ιδρύθηκε το 1931. Είναι επιστημονικό και εκπαιδευτικό σωματείο, με σκοπό την προαγωγή της Ουρολογίας στην Ελλάδα και τη διαρκή εναρμόνισή της με τις εξελίξεις της Ουρολογίας στην Ευρώπη. Σήμερα η Ε.Ο.Ε, αριθμεί περίπου 1100 μέλη από τα οποία τα 900 περίπου είναι τακτικά (ειδικευμένοι Ουρολόγοι) και τα 200 πάρεδρα (ειδικευόμενοι Ουρολόγοι). Κύριος σκοπός της Εταιρείας είναι η προαγωγή της επιστήμης και ιδιαιτέρως της ειδικότητας της Ουρολογίας, αλλά και η μέριμνα για τη διατήρηση ειδικευμένου ουρολογικού σώματος ικανού, από επιστημονική και ηθική άποψη, να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου. Επίσης, η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των Ουρολόγων, καθώς και η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των μελών της Εταιρείας, εναρμονισμένη με τα κριτήρια των οικείων Ευρωπαϊκών Ουρολογικών οργάνων (EBU/UEMS, ΕU-ACME, κλπ), καθώς και στην προστασία, προαγωγή και εκπροσώπηση της ειδικότητας της Ουρολογίας και των εννόμων συμφερόντων των ειδικευμένων και ειδικευομένων ουρολόγων.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA