Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οι μαθητές επισκέφτηκαν τον Κ. Μαμουλάκη
Οι μαθητές επισκέφτηκαν τον Κ. Μαμουλάκη PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014
Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, υποδεχόμενος τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου.
Οι μικροί μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του νέου δημοτικού σχολείου στο Γάζι (για το οποίο είναι έτοιμες οι μελέτες από τη δημοτική αρχή και μένει πλέον η ένταξή του στο νέο ΕΣΠΑ) καθώς και για την τοποθέτηση μιας ακόμα αίθουσας στο υπάρχον κτίριο. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση τόνισε: «Χαίρομαι πάντα όταν είμαι μαζί με παιδιά και ακόμα περισσότερο, όταν βλέπω στα μάτια τους την ικανοποίηση γι' αυτό που έχουμε όλοι μαζί καταφέρει. Ενημέρωσα αναλυτικά τους μαθητές και τους γονείς για την νέα αίθουσα που θα τοποθετηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στο 1ο δημοτικό σχολείο Γαζίου, καθώς και για το ακόμα σημαντικότερο θέμα της κατασκευής του ΝΕΟΥ δημοτικού σχολείου. Ένα έργο για το οποίο έχουμε αγοράσει το οικόπεδο, έχουμε εκπονήσει τις μελέτες και όπως κατ' επανάληψη έχει δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ. Με το νέο αυτό δημοτικό σχολείο και σε συνδυασμό με τα τόσα έργα σχολικής στέγης που έχουμε πραγματοποιήσει - με κορυφαίο όλων το νέο βιοκλιματικό λύκειο Γαζίου - το οξύτατο πρόβλημα της σχολικής στέγης του Μαλεβιζίου αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά σε όλες τις βαθμίδες για τα επόμενα χρόνια.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού για την άριστη δουλειά που κάνουν σε πολλούς τομείς, αλλά και να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ .Σταύρο Αρναουτάκη, που και στον τομέα της σχολικής στέγης έχει συμπαρασταθεί στο δήμο μας καθοριστικά και αποτελεσματικά».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA