Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αστυράκι: Έργα ανάπλασης στον οικισμό
Αστυράκι: Έργα ανάπλασης στον οικισμό PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 30/7/2014
Μια ακόμα σύμβαση έργων, που αφορούν στοχευμένες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στην ενδοχώρα του δήμου Μαλεβιζίου, υπέγραψε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.Ειδικότερα, πρόκειται για την ανάπλαση του δημοτικού σχολείου Αστυρακίου προϋπολογισμού 96.000 ευρώ, που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς ξύλινης στέγης του δημοτικού σχολείου, την κατασκευή πετρόκτιστου τοιχίου, καθώς και την πλακόστρωση της αυλής του σχολείου. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε ασταμάτητα τις στοχευμένες παρεμβάσεις μας απ' άκρη σ' άκρη σε ολόκληρο το δήμο. Στόχος μας ήταν και παραμένει το να αναπτύξουμε κάθε γωνιά του Μαλεβιζίου, να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των μόνιμων κατοίκων, να κάνουμε τους οικισμούς μας ακόμα πιο φιλικούς και πιο ελκυστικούς στους επισκέπτες και φυσικά, να τονώσουμε τις μικρές, τοπικές οικονομίες. Στο Αστυράκι, με το μοναδικό φυσικό κάλλος που το διακρίνει, οι παρεμβάσεις μας αυτές είναι σημαντικές και ποικίλες. Με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο χρηματοδοτούμε και με δικά μας έσοδα, δίνουμε ξανά ζωή σε ένα σημαντικό κτίριο του χωριού, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε έναν ακόμα χώρο ανάπτυξης του πολιτισμού, των ηθών και των εθίμων του τόπου.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, προσπαθούμε να μην χαθεί καμία ευκαιρία χρηματοδότησης και δουλεύουμε όλοι ασταμάτητα, για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρ. Κουκιαδάκη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης για την αποτελεσματική συνεργασία, τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Γ. Μαρκάκη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γ. Γκούφα για την αμέριστη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο, αιρετούς και υπηρεσιακά στελέχη, που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο έργο τους».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA