Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε η έκθεση για τον Γκρέκο στη Μπολόνια – Βραβεύτηκε ο Γ. Σμαραγδής
Ολοκληρώθηκε η έκθεση για τον Γκρέκο στη Μπολόνια – Βραβεύτηκε ο Γ. Σμαραγδής PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Μπολόνια, η έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσαν οι Όμιλοι UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και Ιταλίας, το Ελληνικό Προξενείο της Μπολόνια και η Πρόξενος κ. Γωγώ Λαμπράκη και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.). Στα πλαίσια της έκθεσης, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος παρέστη και μίλησε για τον σπουδαίο Κρητικό καλλιτέχνη, τιμήθηκε από την Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO κ. Νίνα Διακοβασίλη με το χρυσό μετάλλιο του Ομίλου. Παράλληλα, η κ. Ν. Διακοβασίλη πρόσφερε δώρα σε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών που φιλοξένησαν τον Όμιλο και την αντιπροσωπεία του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ η Πρόξενος κ. Γ. Λαμπράκη προσέφερε εκ μέρους του Ελληνικού Προξενείου αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες και τις τοπικές αρχές.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής EL GRECO FODELE 2014 Γιώργος Αεράκης θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν την Πρόξενο της Ελλάδας στην Μπολόνια κ. Γ. Λαμπράκη και τη συνεργάτιδά της κ. Κόνιαρη για την άψογη υποδοχή και διοργάνωση της έκθεσης. Ευχαριστούν επίσης θερμά την Πρόεδρο του Ομίλου Unesco κ. Ν. Διακοβασίλη, κυρία της τέχνης και του πολιτισμού, που οργάνωσε τους 35 ζωγράφους και εικαστικούς που έλαβαν μέρος στην έκθεση, τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αιμίλια Ρωμάνα, κ. Α. Μέτζιο για την πολύτιμη συμπαράσταση της Κοινότητας σε αυτήν την επίσκεψη, τον Δήμαρχο της Μπολόνια, τον Περιφερειάρχη της Αιμίλια Ρωμάνα, τις τοπικές αρχές και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν τη μεγάλη εκδήλωση.
Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου Μαλεβιζίου για τα 400 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Κρητικού ζωγράφου, Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA