Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανάδοχος για τις διανοίξεις στη Θριάμβου
Ανάδοχος για τις διανοίξεις στη Θριάμβου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014
Με την επιλογή προσωρινού αναδόχου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις νέες εργασίες διάνοιξης και διαμόρφωσης τμημάτων των οδών Θριάμβου και Στεφανογιάννη, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ. Στις εργασίες περιλαμβάνονται καθαιρέσεις, διανοίξεις και αποκαταστάσεις σε καίρια σημεία των δρόμων, οι οποίες θα συμβάλλον στην αποσυμφόρηση της κίνησης των οχημάτων στην περιοχή.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα έργο βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, ξεκινάει. Μετά από τόσες διανοίξεις που ήδη έχουμε κάνει, όπως π.χ. στην οδό Μακεδονίας, στη Στεφανογιάννη, στην Μεγ. Αλεξάνδρου, στην ανώνυμο που ενώνει την Καμαριώτη με την Ελευθερίας, στον δρόμο που ενώνει την Λ. Α. Παπανδρέου με την λ. Ελ. Βενιζέλου στη ΔΕΗ, στην Ευριπίδη, στην νότια παράλληλη του ΒΟΑΚ, στην Κ. Μουντάκη, κ.α., έχουμε δει, όπως άλλωστε αναμέναμε, την κυκλοφοριακή ανακούφιση, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, μεθοδικά και βάση ορθολογικού προγραμματισμού, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τον επισκεπτών μια ιδιαίτερα δύσκολης πολεοδομικά πόλης, όπως είναι το Γάζι. Η παράλληλη πρόοδος στο Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό, τις πράξεις εφαρμογής και το σχέδιο πόλης, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA