Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Βρέθηκε λύση για το δημοτικό σχολείο της Τυλίσου
Βρέθηκε λύση για το δημοτικό σχολείο της Τυλίσου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014
Μετά από τις συντονισμένες παρεμβάσεις του δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και τις δυναμικές κινητοποιήσεις του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου της Τυλίσου, φαίνεται ότι βρέθηκε η λύση για την κάλυψη του δασκάλου του σχολείου. Όπως μετέφερε ο δήμαρχος στους συγκεντρωμένους γονείς, έλαβε ρητή διαβεβαίωση ότι την Πέμπτη 23, ή το αργότερο την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ο νέος δάσκαλος θα βρίσκεται στη θέση του. Το μήνυμα αυτό ικανοποίησε το σύλλογο γονέων, τα μέλη του οποίου δήλωσαν ότι θα κρατήσουν κλειστό το σχολείο μέχρι «να δουν τον δάσκαλο στην πόρτα του». Εάν δε, μέχρι την Παρασκευή δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, είναι αποφασισμένοι να κλείσουν ξανά την παλιά εθνική οδό στο ύψος της Τυλίσου και να παραμείνουν στο μπλόκο μέχρι τη δικαίωσή τους.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Είμαστε ως δημοτική αρχή, δίπλα στους γονείς και τους φορείς της Τυλίσου. Το αίτημά τους είναι απόλυτα δίκαιο και λογικό. Ως δημοτική αρχή έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε - με σκληρή προσπάθεια άλλωστε καταφέραμε να κρατήσουμε ανοικτό το Γυμνάσιο της Τυλίσου - και θα σταθούμε στο πλάι τους με κάθε τρόπο. Έχω επικοινωνήσει κατ' επανάληψη με το υπουργείο, με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και μετά και τη σημερινή διαβεβαίωση, πιστεύω ότι το πρόβλημα θα λυθεί, προς όφελος της κοινωνίας της Τυλίσου. Στόχος μας άλλωστε ήταν και παραμένει, η ανάπτυξη κάθε οικισμού του δήμου μας. Ειδικά στην Τύλισο, με την περεταίρω ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου, το νέο δρόμο πρόσβασης και τον χώρο στάθμευσης που δημιουργήσαμε, την κατασκευή της Δημοτικής Πινακοθήκης, την ανάπλαση της πλατείας και των γύρων δρόμων, καθώς και των μνημείων, τη δημιουργία του νέου παιδικού σταθμού και του νέου ΚΑΠΗ, τις διανοίξεις και τα τόσα άλλα που έχουμε κάνει, τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας είναι ορατά.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειακό Δ/ντη Κρήτης κ. Απ. Κλινάκη, καθώς και τη Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κ. Τσικαλάκη για τη συνεργασία και την ανταπόκριση τους».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA