Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αντιδράσεις στο Καβροχώρι για το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου
Αντιδράσεις στο Καβροχώρι για το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013
Πολυμελής αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από εκπροσώπους των φορέων του Καβροχωρίου, επισκέφτηκε σήμερα το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για να του εκφράσει την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στο κλείσιμο του δημοτικού σχολείου του οικισμού. Οι εκπρόσωποι των φορέων μετέφεραν τη δυσαρέσκεια που επικρατεί σχετικά με αυτή την εξέλιξη και δήλωσαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης κι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χ. Κουτσογιάννης από την πλευρά τους, αναφέρθηκαν σε όλες τις ενέργειες που έκανε το προηγούμενο διάστημα η δημοτική αρχή, στις αποφάσεις που το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε, στις επαφές με το υπουργείο και την κατάθεση των στοιχείων ανάπτυξης του Καβροχωρίου (στοιχείων που αποδείκνυαν την αναγκαιότητα διατήρησης του συγκεκριμένου σχολείου), καθώς και στις προσπάθειες που συνεχίζονται. Παράλληλα, δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν να οριστεί συνάντηση της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων των φορέων με τον Υπουργό Παιδείας, σε μια ύστατη προσπάθεια ανατροπής της απόφασης.
«Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει αυτή η απόφαση. Παρόλα αυτά, δεν καταθέτουμε τα όπλα, συνεχίσουμε την προσπάθεια, με την ελπίδα - έστω και εκ των υστέρων - να ικανοποιηθεί το καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Καβροχωρίου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA