Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, οι εκδηλώσεις για την Ενεργειακή Εβδομάδα στο Μαλεβίζι
Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, οι εκδηλώσεις για την Ενεργειακή Εβδομάδα στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013
Συμμετέχοντας ο δήμος Μαλεβιζίου στην 1η Ενεργειακή Εβδομάδα της Περιφέρειας Κρήτης, διοργάνωσε εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην Αμουδάρα. Σε ανοικτό χώρο, στη συμβολή της λ. Α. Παπανδρέου με την οδό Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν δράσεις σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Το Γυμνάσιο Γαζίου παρουσίασε φωτογραφίες με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ο παιδικός σταθμός «Τα Μελισσάκια» παρουσίασε θεατρική παράσταση με θέμα την προστασία του Αλμυρού ποταμού.
Το εργαστήριο αιολικής ενέργειας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, παρουσίασε μια τρισδιάστατη μακέτα με ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά συστήματα και υδροστρόβιλο σε λειτουργία, ενώ πρόβαλλε video με προσομοιώσεις συστημάτων από έργα που έχουν υλοποιηθεί στο εργαστήριο, ή βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης.
Εκτέθηκε επίσης το υβριδικό ηλιακό ποδήλατο που έχει κατασκευαστεί από τον διπλ. Μηχανολόγο Μηχανικό Α.Π.Θ. Τσικανδυλάκη Μανόλη.
Εκτός από τους μαθητές, οι Έλληνες και οι ξένοι επισκέπτες της περιοχής ενημερώθηκαν για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και μεθόδους προστασίας του περιβάλλοντος.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA