Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Όλα έτοιμα για τα Κούλουμα στο Γάζι – Ανοικτή πρόσκληση για όλο τον κόσμο!
Όλα έτοιμα για τα Κούλουμα στο Γάζι – Ανοικτή πρόσκληση για όλο τον κόσμο! PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013
Παραδοσιακό γαϊτανάκι από το Σύλλογο Γυναικών «Μέλισσα», διαγωνισμός μαντινάδας, πέταγμα χαρταετού, παραδοσιακοί μεζέδες και άλλα πολλά, περιμένουν και εφέτος τον κόσμο που θα θελήσει να γιορτάσει τα Κούλουμα στο Γάζι.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.), συνδιοργανώνει με όλους του πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου παραδοσιακές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Η διασκέδαση, όπως επιτάσσει η ημέρα, θεωρείται εξασφαλισμένη από τους γνωστούς Κρητικούς καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη γιορτή. Ο Δημήτρης Βερεράκης, ο Κώστας Δαφέρμος, ο Τάσος Ρεράκης και ο Μιχάλης Ρεθεμνιωτάκης με τα συγκροτήματά του, αλλά και τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Μαλεβιζίου υπόσχονται πολλές ώρες γλεντιού και κεφιού.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Κουρήτες και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!Για κάθε πληροφορία για την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούμε με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργο Αεράκη, στο τηλέφωνο 6944625722
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA