Δεύτερο Παγκρήτιο FORUM PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013
Το Επιμελητήριο Κρήτης θα προσωρήσει στην οργάνωση ημερίδας συνεργασίας πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα ώστε τα τοπικά προϊόντα να εισέλθουν και να καταναλωθούν στα κρητικά ξενοδοχεία και κατά την φετινή σαιζόν του 2013.
Η ημερίδα συνεργασιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου 9 στο Ηράκλειο, και θα περιλαμβάνει αποκλειστικά προκαθορισμένα αυστηρά εξάλεπτα (6) ραντεβού μεταξύ επιχειρηματιών-παραγωγών και στελεχών αγορών (F&B, διευθυντών κτλ) του ξενοδοχειακού τομέα.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 27/2/2013 και να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου κ Έφη Κουτεντάκη, τηλ 2810302731 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή κ Μιχάλης Καθαράκης, τηλ.2810344738 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σχετικά αρχεία :

Έγγραφο Επιμελητηρίου - Αίτηση Συμμετοχής

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA