Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αλλάζουν τα… φώτα στο Μαλεβίζι!
Αλλάζουν τα… φώτα στο Μαλεβίζι! PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013
Υπεγράφη σήμερα από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, η σύμβαση εκπόνησης της μελέτης εξωτερικού φωτισμού περιοχών του δήμου και ειδικότερα του Γαζίου, της Αμουδάρας, της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκη, των Καλλεσίων, της Αγίας Παλεγίας, καθώς και των Δ.Ε. Κρουσώνα και Τυλίσου.
Βάση της μελέτης που θα εκπονηθεί, θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά σώματα των κεντρικών και περιφερειακών δρόμων των περιοχών, με αντίστοιχα τεχνολογίας LED, προβλέποντας να υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό μέχρι και 70%! Παράλληλα, τα τελευταίας τεχνολογίας φωτιστικά, θα έχουν ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης με παρακολούθηση πολλών δεδομένων, μεταξύ των οποίων και της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με τη εκπόνηση αυτής της μελέτης και την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού, πετυχαίνουμε ένα τριπλό στόχο:
Πρώτον, θα έχουμε αισθητά μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, άρα και εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η.
Δεύτερον, θα συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας που θα επιτύχουμε.
Τρίτον, το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης που θα έχει ο νέος δημοτικός φωτισμός, θα δίνει τη δυνατότητα στην υπηρεσία μας να έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στοιχεία για τη λειτουργία του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση της δημοτικής αρχής. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι και αυτή η μελέτη χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του δήμου μας. Από χρήματα δηλαδή των δημοτών, τα οποία με τον τρόπο αυτό, επιστρέφουν και επενδύονται στον τόπο μας.»
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA