Υλοποιημένα έργα σχολείων PDF Εκτύπωση
  1. Κατασκευή Λυκείου Γαζίου και αγορά οικοπέδου δίπλα για Parking, το οποίο ήδη λειτουργεί. Το υπάρχον κτίριο είναι βιοκλιματικό, διαθέτει πολλές βοηθητικές αίθουσες με έμφαση στην αίθουσα εκδηλώσεων 400 m2 περίπου, αλλά και την ύπαρξη αμφιθεάτρου 120 ατόμων και βιβλιοθήκης. Το κτίριο είναι από τα πιο σύγχρονα σε πανελλήνιο επίπεδο.
  2. Το Γυμνάσιο Γαζίου παρέλαβε όλες τις αίθουσες του πρώην Σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Γαζίου που ελευθερώθηκαν. Έτσι αναβαθμίστηκαν σημαντικά οι συνθήκες διδασκαλίας. Από τους 900 μαθητές που στεγάζονταν, παρέμειναν 550. Καταργήθηκαν οι υπόγειες αίθουσες και μεταφέρθηκαν οι προκάτ αίθουσες της ταράτσας. Δημιουργήθηκε με ένωση τριών (3) αιθουσών πολυχώρος στο υπόγειο και το κτίριο διαθέτει τώρα δύο (2) μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων. Επίσης δημιουργήθηκε βιβλιοθήκη, αίθουσα μουσικής και αίθουσα τεχνολογίας. Πολλές άλλες μικρότερες παρεμβάσεις έγιναν στο κτίριο (κάγκελα, σύνδεση αποχέτευσης, αντικατάσταση μαρμάρων, αγορά εξοπλισμού, συντηρήσεις κ.λ.π.)
  3. Λειτουργία Νέου Δημοτικού στο πρώην Αθλητικό (2ο Αγίας Μαρίνας) με οκτώ (8) αίθουσες και αίθουσα εκδηλώσεων. Τοποθέτηση μίας (1) προκάτ αίθουσας στην αυλή του. Προχωρά η μελέτη επισκευής επιπλέον τριών (3) αιθουσών με 52.000€. Το κτίριο επισκευάστηκε με προσθήκη υδραυλικών εγκαταστάσεων, βάψιμο, συντήρηση αύλειου χώρου, προσθήκη προκατασκευασμένων τουαλετών.
  4. Το Γυμνάσιο Τυλίσου αναβαθμίστηκε και από 15 μαθητές φτάνει τώρα να έχει 140 ικανοποιώντας τις ανάγκες όλων των οικισμών του πρώην Δήμου Τυλίσου αλλά και του πρώην Δήμου Γαζίου (Ροδιάς, Αγίας Πελαγίας κ.λ.π.). Στο κτίριο έγινε μόνωση ταράτσας (700m2) και έχουν γίνει πολλές συντηρήσεις.
  5. Στο σχολικό συγκρότημα Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι), παρέμεινε μόνο το ένα Δημοτικό από τα δύο συστεγαζόμενα. Έτσι καλύφθηκε η ανάγκη για στέγαση των μαθητών της περιοχής που είναι συνεχώς αυξανόμενη. Στο ίδιο κτίριο έγινε μόνωση των προκάτ αιθουσών, αντικαταστάθηκαν οι πόρτες στις τουαλέτες κα έγιναν άλλες μικρές παρεμβάσεις.
  6. Κατασκευή συγκροτήματος δύο (2) Νηπιαγωγείων στο Τσαλικάκι, με 5 αίθουσες. Δύο (2) από αυτές αγοράστηκαν και τρεις (3) μεταφέρθηκαν από το Γυμνάσιο Γαζίου. Επίσης κατασκευάστηκαν τουαλέτες και αίθουσα για αποθήκη. Στο συγκρότημα αυτό μεταφέρθηκαν τα δύο (2) Νηπιαγωγεία από ενοικιαζόμενο κτίριο με άθλιες συνθήκες.
  7. Αγορά οικοπέδου στο Γάζι για κατασκευή Δημοτικού. Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ για κατασκευή.
  8. Στο 1ο Δημοτικό Γαζίου μεταφέρθηκαν δύο (2) αίθουσες από το Γυμνάσιο και το Καβροχώρι. Κατασκευάστηκαν δύο (2) οικίσκοι για λειτουργία κυλικείων. Έγινε γενική συντήρηση του κτιρίου με σοβάδες κ.λ.π. Τοποθετήθηκε στέγαστρο για τις λυόμενες αίθουσες. Έγινε συντήρηση στις τουαλέτες με αντικατάσταση πλακιδίων κ.λ.π., σύνδεση με την αποχέτευση. Το κτίριο είναι παλιό και είναι επιτακτική η ανάγκη κατασκευής του Νέου Δημοτικού.
  9. Στο Δημοτικό Τυλίσου έγινε μόνωση σε δύο (2) αίθουσες του κτιρίου, αποκατάσταση σοβάδων στις τουαλέτες και αποκατάσταση - ανάδειξη του εξωτερικού πέτρινου τοιχίου. Το σχολείο λειτουργεί από φέτος αναβαθμισμένο με 5 τάξεις (από 4 μέχρι πέρυσι), ικανοποιώντας τις αυξανόμενες ανάγκες της περιοχής.
  10. Μεταφορά μίας (1) αίθουσας στο 2ο, 3ο Δημοτικό Γαζίου, στο οποίο έγινε γενική συντήρηση σε σοβάδες αλλά και μόνωση του κτιρίου. Επίσης έγινε σχεδόν καθολική αντικατάσταση των υδραυλικών σωληνώσεων και του καυστήρα. Μονοδρομήθηκε ο δρόμος μπροστά από το Σχολείο.
  11. Κατασκευή του Νηπιαγωγείου Ροδιάς στον πρώην αστυνομικό σταθμό., με ανακατασκευή του κτιρίου, ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του Νηπιαγωγείου και μεταστέγασή του από το Δημοτικό Ροδιάς.
  12. Αγορά και τοποθέτηση αιθουσών για το Νηπιαγωγείο Καλεσσών στον ίδιο χώρο με το Δημοτικό. Η μεταφορά του έγινε από ένα πολύ παλιό κτίριο με επικίνδυνες συνθήκες.
  13. Μόνωση στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Πελαγίας. (Η μελέτη είναι για ψήφιση, 23.000€ έχουν εγκριθεί.)
  14. Στο 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας λειτουργεί από φέτος πρόσθετο τμήμα στο παράρτημά του. Με τη λειτουργία του καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής και φοιτούν έτσι όλα τα προνήπια.
  15. Μόνωση ταράτσας στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαζίου και διαμόρφωση αυλής.
  16. Αντικατάσταση στέγης του 1ου Δημοτικού Κρουσώνα, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο.
  17. Κατασκευή στεγάστρου στο 2ο Δημοτικό Κρουσώνα.
  18. Δημιουργία Parking στο Γυμνάσιο - Λύκειο Κρουσώνα αλλά και αναβάθμιση του δρόμου περιμετρικά από αυτό.
  19. Συντήρηση όλων των σχολείων με βάψιμο (φέτος βάφτηκαν όλα σχεδόν τα σχολεία), υδραυλικά (συντήρηση αλλά και αντικατάσταση στις σωληνώσεις, στα καζανάκια, στα πλακάκια) κ.λ.π. Σύνδεση των σχολείων με την αποχέτευση. Αγορά υπολογιστών και λοιπού εξοπλισμού.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA